Orhangazi Anaokulu
KÖŞKLÜ ÇEŞME MAH. 530. SK. ORHAN GAZI ILKOKULU BLOK NO 22 GEBZE / KOCAELİ

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

MİSYON

Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, yeteneklerini ve ilgileri gelişmiş, paylaşımcı görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı

BAŞARILAR

Öğretim Şekli :İkili Eğitim Yapılmaktadır.

İkili Eğitim Yapılmaktadır.

Okul-Aile Birliği ile anlaşmalı.

Okulumuz İl merkezine 45 km, ilçe merkezine ise 2 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gebze Köşklüçeşme Mahallesi, Daldaban mevkiinde bulunmaktayız. Okulumuzun D100 karayoluna 300 metrelik yakınlığıyla İstanbul´a da yakın olma özelliğimizi korumaktayız. Sabiha Gökçen Hava Limanı´na 27 km, Atatürk Hava Limanına 75 km uzaklıktayız. Okulumuzun bulunduğu bölgede öğretmenlerimizin kolayca ev kiralayabilecekleri güvenlikli siteler mevcuttur. Sağlık Ocağına 750 m, Fatih Devlet Hastanesi´ne ise 1,5 km uzaklıkta bulunmaktayız.

Kayıt alanı içersinde olan öğrencileri almaktadır.

Taban-Tavan Puan Bilgileri

yok

Okulun Sınav Başarı Durumu

Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Geleneksel Çocuk Oyunları

Yılsonu sergisi

Beyaz Bayrak Projesi tamamlandı. Beslenme Dostu Okul Projesi devam etmektedir.

Diğer Hususlar

Okulumuz çevresi yapılaşma ve çok göç alan bir bölgedir. Öğrenci sayısında artış vardır.